Liberation Army of Preševo, Medveđa and Bujanovac
The Liberation Army of Preševo, Medveđa and Bujanovac (Albanian: Ushtria Çlirimtare e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, UÇPMB) was an Albanian separatist militant insurgent group fighting for in...
Liberation Army of Preševo, Medveđa and Bujanovac - Wikipedia